Lid worden?

Wil je lid worden bij TV in et Hoolt, of zoek je eerst informatie om je te oriĆ«nteren?  Dan helpt deze pagina je op weg op onze site.

Op onze website kun je veel te weten komen over onze gezellige tennisvereniging. Via onderstaande links verwijzen we je graag door naar de belangrijkste pagina's:

Ledeninformatie : Onder de subkopjes aan de linkerkant op deze pagina tref je alle benodigde informatie over hoe je lid kunt worden, je aan kunt melden voor de de gratis proefles via buurtsportwerk Weststellingwerf, wat de contributie en lesgelden zijn etc. etc.

Recreatief tennissen : Voor onze leden organiseren we een aantal gezelligheidstoernooien en natuurlijk toss-middagen en -avonden. Informatie over al die zaken vind je onder het tabblad 'activiteiten' via de subkopjes aan de bovenkant.

Competitie : Wil je meedoen aan de voor- of najaarscompetitie van de KNLTB, dan tref je onder het tabblad 'knltb competitie' informatie aan, maar via het submenu op deze pagina is ook informatie te vinden over toernooien welke door omliggende clubs worden georganiseerd en natuurlijk het jaarlijks terugkerende Stellingwerftoernooi. 

Maar ook de rest van de website is de moeite van het bezoeken waard.

Blijf je zitten met vragen; neem dan contact op via info@tvinethoolt.nl