Laatste Nieuws

Nieuwe website in aanbouw

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuwe website....

Lees meer...

04
nov 2019

Aftersummer tennistoernooi

Nieuwe koning en koningin ingehuldigd....

Lees meer...

31
okt 2019

Welkom bij In et Hoolt

Van harte welkom op de website van onze tennisvereniging.

Net buiten Oldeholtpade (kaart) - in het stukje bos bij de waterleiding - liggen de kunstgrasbanen van In et Hoolt, in Weststellingwerf, op een steenworp afstand van Wolvega.
Een werkelijk uniek plekje. Een complex waar wij als club heel trots op zijn.
In 1991 is het park aangelegd. Aanvankelijk met twee banen, maar al gauw is ook een derde baan gerealiseerd. In 2005 zijn de banen 1 en 2 geheel vernieuwd, baan 3 in 2012.

Op deze website vind je informatie over onze tennisvereniging.

Naast de informatie op deze site, gaat er eens per twee maanden een digitale nieuwsbrief naar leden, adverteerders, sponsoren en iedereen die belangstelling heeft. Daarnaast is er één keer per jaar het clubblad “MATCH!”; een bewaarexemplaar waar alle belangrijke informatie nog eens op een rijtje is gezet.

tl_files/Foto´s/2019 Clubkampioenen Felicitaties na afloop van de wedstrijd - Clubkampioenschappen Kampioenen najaarscompetitie 2019 Stellingwerfbokaal 2019

Een leuke club

Als lid van In et Hoolt kun je het hele jaar door gebruik maken van de kunstgrasbanen. Alleen bij opdooi zijn de banen niet beschikbaar.

Het enige dat je nodig hebt is een racket, een paar ballen en een tennismaatje..….

Bij onze club kun je op elk niveau spelen. Competitie spelen kan ook. Wij doen elk jaar met ongeveer 10 teams mee aan de voorjaarscompetitie van de KNLTB. Ook in de najaarscompetitie is een aantal teams actief.
Er is tennisles voor jeugd en senioren onder deskundige leiding.
Jaarlijks worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud, waarbij gezelligheid en prestatie hand in hand gaan.

Kortom, welkom bij tennisvereniging In et Hoolt!

Informatie: info@tvinethoolt.nl