Afsluiting Dames voorjaarscompetitie

Als vanouds hielden de competitiespelende dames hun afsluiting op de eerste dinsdag na afloop van de voorjaarscompetitie. Via de aanvoerders van de damesteams (dinsdagmiddag, dinsdagavond en sinds dit jaar ook de vrijdagavond ) hadden alle dames een uitnodiging gekregen.

16 Dames kwamen bij de toss, het sportieve deel van deze middag, dat voor onze club een echte traditie is. Er werd in ontspannen sfeer getennist en natuurlijk ontbrak ook het kopje koffie/thee met wat lekkers niet.

's Avonds schoven 13 dames aan de stamtafel in restaurant de Fuke in Echten. Je moet wel een stukje rijden, maar dan krijg je ook wat!

Alles was prima verzorgd door Janny Pronk en haar team. Waarvoor onze dank.

 

Tossmiddag en -avond

De dames (heren zijn ook welkom) tossen vanaf nu iedere dinsdagmiddag vanaf 13.30 tot ca. 15.00 uur. Iedereen is welkom.

Ook de woensdagavondtoss is, nu de voorjaarscompetitie is afgelopen, op 5 juni weer gestart en gaat de hele zomer door. De eerste speelronde start om 19.30 uur. Later inschuiven kan ook. Tussendoor wordt er koffie/thee gedronken en na afloop kan er nagezeten worden onder het genot van een drankje (€ 1,- per consumptie. Koffie/thee is gratis)

(E.e.a. Natuurlijk onder voorbehoud van weersomstandigheden (regen/te warm)).

Ga terug