Nieuwtjes

Start tennisseizoen

In maart begint het tennisseizoen. We beginnen met onze clubkampioenschappen en de pasjesavond op 28 maart. De pasjesavond houden we dit jaar tijdens de eerste wedstrijdavond van het clubtoernooi. Leuk voor geïnteresseerden om dan langs te komen op ons park. Behalve het ophalen van de spelerspassen kan er ook gekeken worden naar de verschillende tennispartijen.

De aankondiging/uitnodiging om je in te schrijven voor de clubkampioenschappen, is inmiddels per mail aan alle leden verzonden.

 

Voorjaarscompetitie

Tijdens de pasjesavond krijgen de captains van de voorjaarscompetitie teams hun competitie mappen en ballen. Dit jaar doen er weer 10 teams mee. Nieuw is het DD team op de vrijdagavond. Als je weet dat ieder team uit minimaal 4 en vaak ook 5 of 6 deelnemers bestaat, en dat we als club ‘maar’ 90 volwassen leden hebben, dan kun je uitrekenen dat meer dan de helft van de leden meedoet aan deze grootste tenniscompetitie van Europa.

 

Tennislessen

In maart worden de laatste wintertennislessen gegeven. In april wordt dan gestart met de serie zomerlessen. De lessen gaan jaarrond door en stoppen alleen tijdens de vakanties van de basisscholen. Meer informatie wordt in de komende maand gegeven, als ook de mogelijkheid je in te schrijven voor lessen.

 

Zomer Challenge

Na de voorjaarscompetitie gaan we dit jaar gaan we voor het eerst een Zomer Challenge organiseren. Hierbij krijgen niet tennissers de kans om tegen een vast bedrag een aantal lessen te volgen in juni om vervolgens de geleerde vaardigheden de hele zomer bij te schaven tijdens de toss avonden op de woensdag, of door onderling af te spreken een balletje te slaan. Aan het eind van de zomer wordt er voor deze beginnende tennissers dan een tennistoernooi georganiseerd. 

Ga terug